Welke Nerf blaster gebruikte Enzo Knol in zijn video?

Enzo Knol Nerf Blaster Geweer X-Shot

Op 27 februari 2020 plaatste Enzo Knol een video op zijn YouTube kanaal waarin hij een blaster gebruikte, maar welke NERF blaster gebruikte hij?
In de video met als titel “IK HAD HAAR DIT NOOIT MOETEN GEVEN 🤣😱 #2391” laat Enzo geen NERF blaster, maar een X-Shot Chaos Orbit zien, een blaster die balletjes schiet!
Met de blaster laat hij zijn vrienden schrikken, schieten ze op elkaar en op een aantal targets. De video is een leuk voorbeeld hoeveel plezier je met een blaster kunt hebben!

De X-Shot Chaos Orbit is een semi-automatische blaster die balletjes schiet in plaats van de bekende pijltjes. De balletjes worden harder afgeschoten en daarom is deze blaster bedoeld voor 14 jaar en ouder. De blaster werkt met een veer die je voor elk schot moet spannen. In het interne magazijn passen 14 balletjes. De X-Shot Chaos blasters zijn een uitstekend alternatief voor de Nerf Rival blasters. Ze schieten even hard, maar zijn goedkoper, en de balletjes zijn van dezelfde kwaliteit (en werken ook in Nerf Rival blasters!).

Wil je een kleinere blaster dan is de X-Shot Chaos Meteor een aanrader! Deze blaster heeft een capaciteit van 6 balletjes.

Hieronder een paar screenshots uit de video. Klik op een foto om naar de video te gaan!

Enzo Knol Nerf Blaster Geweer X-Shot Target Shooting

Enzo Knol Nerf Blaster Geweer X-Shot Target Shooting

Enzo Knol Nerf Blaster Geweer X-Shot Target Shooting

Enzo Knol Nerf Blaster Geweer X-Shot Nerf battle gevecht

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *