Wat is het verschil tussen NERF Elite en NERF Elite 2.0?

NERF Elite vs NERF Elite 2.0

In 2020 kwam NERF met de Elite 2.0 lijn op de markt, een opvolger van de bekende NERF Elite lijn. Wat is nu precies het verschil tussen de Nerf Elite blasters, en de Nerf Elite 2.0 lijn? In dit artikel lees je er alles over!
Bij het vergelijken van Nerf Elite met Nerf Elite 2.0 zijn er een aantal onderwerpen:

Nerf Elite 2.0 Modellen

De NERF Elite 2.0 lijn blasters zijn modellen die je al eerder hebt gezien, maar dan in een ander jasje. Zo zul je zien dat de NERF Elite 2.0 Shockwave hetzelfde werkt als de Nerf Elite Surgefire, en de NERF Elite 2.0 Turbine hetzelfde werkt als een NERF Elite Rapidstrike. De modellen in de serie zijn niet helemaal nieuw, maar het zijn oudere modellen in een nieuw jasje.

Er zijn 8 modellen in de Nerf Elite 2.0 serie:

Nerf Elite 2.0 Kleur/Styling

De Nerf Elite blasters waren altijd blauw met oranje. Nerf Elite 2.0 blasters hebben een ander kleurenschema en hebben een groenblauwe kleur met oranje accenten, die er erg mooi uit ziet. Nerf Elite 2.0 hebben allemaal erg mogelijkheden om accessoires te gebruiken. De blasters hebben veel rails waar je al je Nerf accessoires op kunt klikken. Ook hebben veel modellen een aansluiting voor een schoudersteun en loopverleng stukje.

Nerf Elite 2.0 Pijltjes

Hoewel de pijltjes er anders uit zijn, zijn de Nerf Elite 2.0 pijltjes die bij de blaster geleverd worden precies hetzelfde gemaakt als de Nerf Elite pijltjes die je al kende. Het enige verschil in de pijltjes is de kleur. Ook krijg je meer pijltjes bij de blaster meegeleverd. Je krijgt dubbel zoveel pijltjes als er in de blaster passen. Bij een blaster met een magazijn voor 12 pijltjes zoals de Echo krijg je dus 24 pijltjes meegeleverd.

Nerf Elite 2.0 Constructie

Nerf Elite blasters waren altijd met schroeven in elkaar gezet, en deze kon je dus open maken voor bijvoorbeeld een sterkere veer. Blasters in de Elite 2.0 serie maken meer gebruik van lijm- en klikverbindingen. Dit maakt het praktisch onmogelijk om een Nerf Elite 2.0 blaster te modificeren.

Nerf Elite 2.0 Blaster Kopen

Natuurlijk kun je alle  Nerf Elite 2.0 blasters bij ons kopen! Hieronder zie je de verschillende modellen:

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

2 reacties op “Wat is het verschil tussen NERF Elite en NERF Elite 2.0?

    • Krijn Verbruggen zegt:

      De aansluitingen voor accessoires zijn hetzelfde gebleven! Er zijn nog geen accessoires specifiek voor de Elite 2.0 serie beschikbaar. Accessoires voor andere blasters uit deze categorie passen wel zonder problemen, maar de kleur matcht niet altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *