Welkom!

Logo

Voor NERF ben je bij ons aan het goede adres! In onze webshop bieden wij een compleet assortiment aan NERF spullen en accessoires aan. Denk hierbij aan NERF blasters, pijltjes, magazijnen en accessoires, maar ook NERF Rival en Super Soakers. Naast NERF vind je bij ons ook alle andere bekende merken zoals X-Shot, Dart-Zone en BuzzBee. Wij doen ons best een zo groot mogelijk assortiment aan NERF artikelen aan te bieden voor scherpe prijzen. Zo kun je alles voor je NERF gevechten op één adres bestellen!

Alle producten die wij verkopen zijn op voorraad in ons magazijn in Nederland! Door onze eigen voorraad kunnen we betrouwbaar leveren, geen dropshipping!

Naast de originele NERF spullen zijn wij bekend van onze pijltjes. Deze pijltjes zijn een goed alternatief voor de dure originele pijltjes. Voor een scherpe prijs krijg je een grote hoeveelheid pijltjes van goede kwaliteit. Deze pijltjes zijn in maar liefst 6 verschillende kleuren leverbaar. We hebben verschillende soorten pijltjes in verschillende prijsklassen; voor elke situatie een oplossing!

Sinds januari 2015 leveren wij onze producten door heel Nederland en België. Onze pijltjes en andere producten worden dagelijks door vele enthousiaste NERF spelers gebruikt. Wij onderscheiden ons door scherpe prijzen, pijlsnelle service en het grootste assortiment aan NERF spullen en accessoires. Wij kunnen alles wat met Nerf te maken heeft voor je regelen!

Heb je vragen of ben je op zoek naar een nieuw product? Neem dan gerust contact met ons op.