Modificatie onderdelen om je NERF blaster nog beter te laten presteren!  We hebben upgrades voor bijna alle Nerf blasters. Modificatie onderdelen zijn alleen bedoeld voor oudere kinderen en volwassenen (vanaf 14 jaar). Een gemodificeerde blaster is geen speelgoed. Let altijd goed op hoe je de blaster gebruikt en waar je op schiet!

Let op!
• Modificatie onderdelen zijn geen speelgoed en daarom niet geschikt voor kinderen zonder toezicht van een volwassene. Modificeren van blasters gebeurt op eigen risico. Nerf-pijltjes.nl, de fabrikant van het onderdeel en de fabrikant van de blaster zijn niet aansprakelijk voor schade of verwondingen als gevolg van het gebruik van een gemodificeerde blaster of het aanpassen zelf. Neem voorzorgsmaatregelen om verwondingen te voorkomen tijdens het modificeren en gebruiken van de gemodificeerde blaster.

• Bij het gebruik van een modificatie onderdeel kan de slijtage van onderdelen van een blaster toenemen. Onderdelen kunnen breken of op andere wijze sneller slijten dan bij normaal gebruik. Bij aankoop van een modificatie onderdeel accepteer je dit risico.

Modificatie artikelen voor gevorderden bij Blaster-Time!

Kom bij de Dutch Nerf Community!

 7,95