Ben je niet tevreden met je bestelling of wil je om een andere reden je bestelling retour sturen? Dat kan!

Retourtermijn

Na ontvangst van je bestelling kun je deze binnen 14 dagen aanmelden voor retour. De retourkosten zijn € 5,95. Dit bedrag betaal je bij het aanmaken van het retourlabel. Je kunt zelf kiezen of je de retourzending met DPD, DHL of PostNL wilt doen, je vindt altijd een pakketpunt bij jou in de buurt! Heb je geen printer? Geen probleem, het is mogelijk een retour aan te melden en het label op het postkantoor te laten printen.

Retourvoorwaarden

Je kunt een product alleen retour sturen als het ongebruikt is, en de originele verpakking nog onbeschadigd is. Natuurlijk mag je het product wel voorzichtig uitpakken om te proberen. Als het product duidelijk gebruikt is, of de verpakking beschadigd is, dan is het mogelijk dat wij de waardevermindering van het product in rekening brengen, en een lager bedrag terugstorten.

Via onderstaande knop kun je een retour aanmelden, en het retourlabel printen. Zorg ervoor dat het product goed verpakt retour gestuurd wordt.

Retour aanmelden

Verwerking van je retourzending

Na ontvangst van je retourzending zullen wij deze binnen 7 dagen controleren en verwerken. Als alles in orde is zullen wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten.