Heb je deze YouTube van De Zoete Zusjes al gezien? In de laatste video hebben ze een watergevecht met X-Shot Fast Fill waterpistolen!
Deze unieke waterpistolen zijn super snel te vullen, zodat je lekker door kunt blijven spelen. Natuurlijk vind je deze modellen ook in ons grote assortiment waterpistolen!

Kijk zeker even de video om te zien hoe leuk deze waterpistolen van X-Shot zijn.

Heb jij de video van Boaz gezien waarin hij zijn Nerf collectie bij ons komt uitzoeken? In video #470 komt Boaz op bezoek om een leuke verzameling blasters uit te zoeken. Maar welke blasters heeft hij allemaal meegenomen? Dat zie je hieronder!

De Mega NERF collectie van Boaz:

De NERF accessoires van Boaz:

High Power blasters van Boaz:

Boaz heeft ook een high-power blaster uitgezocht. Deze schiet harder dan normale blasters, en is dus ook alleen voor 14+. Niet alleen omdat hij harder schiet, maar hij is ook moeilijker te laden vanwege de sterke veer. Deze blaster verkopen we daarom niet op Nerf-pijltjes.nl maar op een andere website: www.blaster-time.eu. Op deze website vind je blasters die harder schieten, en extremere modificaties, niet geschikt voor jongere kinderen! Klik op de afbeelding van de nexus om hem te bekijken op www.blaster-time.eu

Adventure Force Tactical Strike Nexus Pro

Archery Tag bogen:

Boaz heeft ook Archery Tag bogen uitgezocht! Dit is een erg leuk spel om te spelen, maar ook alleen geschikt voor 14+ Daarom vind je deze artikelen alleen op www.blaster-time.eu!

Rolan Snake Archery Tag Bow

In 2020 kwam NERF met de Elite 2.0 lijn op de markt, een opvolger van de bekende NERF Elite lijn. Wat is nu precies het verschil tussen de Nerf Elite blasters, en de Nerf Elite 2.0 lijn? In dit artikel lees je er alles over!
Bij het vergelijken van Nerf Elite met Nerf Elite 2.0 zijn er een aantal onderwerpen:

Nerf Elite 2.0 Modellen

De NERF Elite 2.0 lijn blasters zijn modellen die je al eerder hebt gezien, maar dan in een ander jasje. Zo zul je zien dat de NERF Elite 2.0 Shockwave hetzelfde werkt als de Nerf Elite Surgefire, en de NERF Elite 2.0 Turbine hetzelfde werkt als een NERF Elite Rapidstrike. De modellen in de serie zijn niet helemaal nieuw, maar het zijn oudere modellen in een nieuw jasje.

Er zijn 8 modellen in de Nerf Elite 2.0 serie:

Nerf Elite 2.0 Kleur/Styling

De Nerf Elite blasters waren altijd blauw met oranje. Nerf Elite 2.0 blasters hebben een ander kleurenschema en hebben een groenblauwe kleur met oranje accenten, die er erg mooi uit ziet. Nerf Elite 2.0 hebben allemaal erg mogelijkheden om accessoires te gebruiken. De blasters hebben veel rails waar je al je Nerf accessoires op kunt klikken. Ook hebben veel modellen een aansluiting voor een schoudersteun en loopverleng stukje.

Nerf Elite 2.0 Pijltjes

Hoewel de pijltjes er anders uit zijn, zijn de Nerf Elite 2.0 pijltjes die bij de blaster geleverd worden precies hetzelfde gemaakt als de Nerf Elite pijltjes die je al kende. Het enige verschil in de pijltjes is de kleur. Ook krijg je meer pijltjes bij de blaster meegeleverd. Je krijgt dubbel zoveel pijltjes als er in de blaster passen. Bij een blaster met een magazijn voor 12 pijltjes zoals de Echo krijg je dus 24 pijltjes meegeleverd.

Nerf Elite 2.0 Constructie

Nerf Elite blasters waren altijd met schroeven in elkaar gezet, en deze kon je dus open maken voor bijvoorbeeld een sterkere veer. Blasters in de Elite 2.0 serie maken meer gebruik van lijm- en klikverbindingen. Dit maakt het praktisch onmogelijk om een Nerf Elite 2.0 blaster te modificeren.

Nerf Elite 2.0 Blaster Kopen

Natuurlijk kun je alle  Nerf Elite 2.0 blasters bij ons kopen! Hieronder zie je de verschillende modellen:

Op 27 februari 2020 plaatste Enzo Knol een video op zijn YouTube kanaal waarin hij een blaster gebruikte, maar welke NERF blaster gebruikte hij?
In de video met als titel “IK HAD HAAR DIT NOOIT MOETEN GEVEN 🤣😱 #2391” laat Enzo geen NERF blaster, maar een X-Shot Chaos Orbit zien, een blaster die balletjes schiet!
Met de blaster laat hij zijn vrienden schrikken, schieten ze op elkaar en op een aantal targets. De video is een leuk voorbeeld hoeveel plezier je met een blaster kunt hebben!

De X-Shot Chaos Orbit is een semi-automatische blaster die balletjes schiet in plaats van de bekende pijltjes. De balletjes worden harder afgeschoten en daarom is deze blaster bedoeld voor 14 jaar en ouder. De blaster werkt met een veer die je voor elk schot moet spannen. In het interne magazijn passen 14 balletjes. De X-Shot Chaos blasters zijn een uitstekend alternatief voor de Nerf Rival blasters. Ze schieten even hard, maar zijn goedkoper, en de balletjes zijn van dezelfde kwaliteit (en werken ook in Nerf Rival blasters!).

Wil je een kleinere blaster dan is de X-Shot Chaos Meteor een aanrader! Deze blaster heeft een capaciteit van 6 balletjes.

Hieronder een paar screenshots uit de video. Klik op een foto om naar de video te gaan!

Enzo Knol Nerf Blaster Geweer X-Shot Target Shooting

Enzo Knol Nerf Blaster Geweer X-Shot Target Shooting

Enzo Knol Nerf Blaster Geweer X-Shot Target Shooting

Enzo Knol Nerf Blaster Geweer X-Shot Nerf battle gevecht

Alle Nederlandse Nerf spelers bij elkaar!

Met Nerf spelen is natuurlijk erg leuk, maar het is nog veel leuker om dit samen met andere mensen te doen!
Met dit idee is de Dutch Nerf Community gestart. Als groep enthousiaste Nerf spelers willen wij alle Nerf spelers in Nederland bij elkaar brengen.

In de besloten Facebook groep is er ruimte om te discussiëren over modificaties, nieuws en alles wat met Nerf te maken heeft. Daarnaast blijf je op de hoogte van alle komende evenementen.

Natuurlijk is er binnenkort ook weer een evenement! Ben je benieuwd?
Meld je dan aan voor de groep. Bij het aanmelden voor de besloten groep worden een aantal vragen gesteld.
Vergeet deze vragen niet te beantwoorden!

Wil je op de hoogte blijven van wat de Dutch Nerf Community gedaan heeft maar wil je niet in de groep dan kun je ons volgen op onze openbare Facebook pagina.