Kies je team en ga de strijd met het andere Phantom Corps-team!

NERF Rival Takedown Rood XX-800
BESTSELLER

NERF Rival Takedown XX-800

De NERF Rival Takedown XX-800 is een pump-action Rival blaster met een intern magazijn. In het interne magazijn passen 8 Rival balletjes.Trek de pump handle naar achteren zodat je balletje kunt laden, druk naar voren en vuur een balletje af! Schiet ongeveer 90 FPS en wordt geleverd inclusief 8 Rival balletjes.

NERF RIVAL

Meest verkochte NERF Rival Blasters

NERF RIVAL

Andere populaire NERF Rival Blasters

NERF RIVAL

Precision Battling with NERF

Ervaar de ultieme precisie en kracht van de Nerf Rival blasters terwijl je een team kiest! Er zijn vele verschillende soorten blasters, namelijk de Phantom Corps blasters in het wit, maar ook blasters in hetrood en blauw. Maar daarnaast zijn er ook nog andere blasters in meerdere kleuren om teams mee vormen.

Nerf Rival gevechten zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Wist jij dat de balletjes met een snelheid van wel 110 km/uur worden afgeschoten? De Nerf Rival blasters zijn erg krachtig, ze schieten harder dan normale Nerf blasters. Omdat Rival balletjes rond zijn is het makkelijk om de blasters te laden en gaan de balletjes minder snel kapot dan pijltjes.*De NERF Rival serie is een blaster serie die harder schiet en is daarom alleen geschikt voor oudere kinderen en volwassenen (14+).