Zuru X-Shot Chaos Blasters

Zuru X-Shot Chaos Meteor RXB-0060 Balletjes Blaster Pistool

X-Shot komt met een nieuwe productlijn die de strijd aangaat met de NERF Rival lijn. De X-Shot Chaos blasters schieten balletjes die compatible zijn met NERF Rival balletjes. De balletjes worden afgeschoten met een snelheid van wel 110 km/uur. De Nieuwe Chaos lijn start met 2 blasters en 2 Refill packs.

X-Shot Chaos Meteor RXB-0060
De X-Shot Chaos Meteor is een kleine blaster die heel erg op de Rival Kronos lijkt. Balletjes worden vanaf de onderkant in het magazijn geladen via een uniek laadmechanisme. Primen van de blaster doe je met de slide aan de bovenkant van de blaster. Er passen 6 balletjes in de blaster, maar je krijgt er 12 meegeleverd. De Meteor wordt geleverd met een stickerset zodat je de blaster kunt customizen naar jouw smaak.

X-Shot Chaos Orbit RXB-0140
De X-Shot Chaos Orbit is een grotere pump-action blaster die erg veel op de Rival Atlas lijkt. Balletjes worden via de achterkant in een intern magazijn geladen met een systeem wat op het systeem van de Meteor lijkt. Primen van de blaster doe je met de pump-grip. Er passen 14 balletjes in de blaster, maar je krijgt er 24 meegeleverd. De Orbit wordt geleverd met een stickerset zodat je de blaster kunt customizen naar jouw smaak.

X-Shot Chaos Refill balletjes
De X-Shot Chaos balletjes zijn schuimballetjes met een cool 8-kantig patroon. De X-Shot Chaos balletjes zijn helemaal compatible met alle NERF Rival blasters. De balletjes zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 50 en 100 balletjes.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Een reactie op “Zuru X-Shot Chaos Blasters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *