Nieuw: Worker Force Japans schuim zwaard

Worker Force Japans schuim zwaard
 

Nieuw in het assortiment: Worker Force Japans schuim zwaard

Wil jij na je NERF gevechten op kortere afstand verder vechten? Dat kan met schuimwapens! Doordat dit Worker Force Japans zwaard gemaakt is van flexibel schuim kun je zwaardgevechten naspelen zonder dat je gewond raakt. Zo kun je je gevechten ook op korte afstand houden. De smalle kant van het lemmet is van flexibel schuim. Hierdoor wordt een slag van het zwaard gedempt. De bredere kant van het lemmet is stugger: hier zit een flexibele staaf ingebouwd. De punt van het zwaard is ook flexibel.

Met het gebruiken van schuim wapens moet je wel voorzichtig zijn. Deze zwaarden zijn geen speelgoed! Hoewel de wapens gemaakt zijn van schuim kunnen ze bij het gebruik best hard aankomen. Let dus altijd goed op hoe je met het zwaard omgaat. Het zwaard is bedoeld voor personen van 14 jaar en ouder.

Wil je met twee groepen een gevecht houden, dan kun je elke groep een eigen kleur geven. Zo is het altijd duidelijk wie er bij welk team hoort. Het zwaard is leverbaar in Oranje en Zwart. Het handvat is omwikkeld met gevlochten touw in de tegenovergestelde kleur. Dit is niet alleen comfortabel, maar ziet er ook nog eens mooi uit! Na het gevecht kun je het zwaard zo aan de muur hangen!

Heb jij altijd al een zwaardgevecht willen houden zonder gewond te raken? Dan is dit Worker force Japans schuim zwaard echt iets voor jou!

Welke kleur kies jij voor je zwaard?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *