Nieuw: NERF Laser Ops Pro blasters

NERF Laser Ops Pro Alphapoint Two Pack Laser Tag

Laser Ops Pro – een nieuwe serie NERF blasters!

De nieuwe NERF Laser Ops Pro serie is een compleet nieuwe lijn Laser Tag blasters van NERF! Deze blasters schieten geen pijltjes maar Infrarood stralen zodat je pijltjes nooit opraken.
De Laser Ops Pro serie is een compleet nieuwe serie, en als eerste in Nederland te koop bij Nerf-pijltjes.nl! Heb jij deze gave blasters al gezien?

Als je geraakt bent met een Laser Ops blaster merk je dat door een licht- en geluidseffect. De Laser Ops Pro serie blasters kunnen gebruikt worden in verschillende teams, of ieder speelt voor zichzelf. Met de NERF Laser Ops Pro app heb je de mogelijkheid om met augmented reality op vliegende objecten te schieten in je omgeving, waardoor je ook alleen kunt spelen.

De gevechten kunnen spannender gemaakt worden met de NERF Laser Ops Pro app. Met de meegeleverde band kan de telefoon om de pols gedragen worden. In de app kun je real-time informatie krijgen, je blaster customizen, performance checken, power-ups verdienen en je tegenstanders lokaliseren. De NERF Laser Ops Pro app is beschikbaar voor iOS en Android apparaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *