Het Beste NERF Sinterklaascadeau voor 2018!

Beste Nerf Sinterklaas cadeau 2018
 

Heb jij je Sinterklaas cadeau al in huis?

Een Nerf cadeau is er voor iedereen! Van jong tot oud, er is altijd een geschikt model te vinden. In dit artikel onze tips voor de beste Nerf Sinterklaas cadeaus voor 2018!

Nerf Rival Kronos als sinterklaas cadeau

De meest populaire NERF blaster bij jongeren en volwassenen is de NERF Rival Kronos. De Kronos is een Rival blaster, en schiet dus balletjes met hoge snelheid af. Hij ligt lekker in de hand en is erg compact. De Kronos is stevig gebouwd, en er kunnen ook nog sterkere veren in. Er zijn verschillende accessoires leverbaar.

Nieuwe NERF blasters Nerf-pijltjes.nl

Dit jaar zijn er weer nieuwe blasters uitgekomen: en ze zijn allemaal erg gaaf! Met deze modellen kun je uren spelen! De verschillende modellen hebben unieke functies zoals bijvoorbeeld verlichting in de Ghost Ops Evader, en het automatische laadsysteem voor pijltjes in de N-Strike Elite Infinus! Met deze Nerf cadeaus zit je altijd goed!

Leuke accessoires voor je Nerf blasters!

Naast de blasters hebben we natuurlijk ook genoeg accessoires voor je NERF blaster! Denk bijvoorbeeld aan een vizier, een band om pijltjes in mee te dragen, een bandje om je pols waar je pijltjes in kunt bewaren. Wil je snel je blaster kunnen herladen dan hebben we daar magazijnen voor. Extra accessoires doen het altijd goed als Sinterklaas cadeau bij Nerf fans!

Neem ook eens een kijkje bij onze speciale Sinterklaas Aanbiedingen!

Bovenstaande ideën zijn natuurlijk maar een kleine greep uit ons assortiment!
Kijk eens rond op de website voor meer producten. Wat is jouw ideale Nerf cadeau voor Sinterklaas?

Nieuw: Wil je graag je NERF blasters gaan modden? The Nerf Blaster Modification Guide van Luke Goodman is een goede start!

Koop jouw sinterklaas cadeau bij nerf-pijltjes.nl!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *