COVID-19 Informatie

//laatste update: 30-03-2020

Het Coronavirus COVID-19 heeft een grote impact op de samenleving. Daarom willen we je hier op de hoogte brengen van de maatregelen die wij genomen hebben.
Bij Nerf-pijltjes.nl verwerken wij nog steeds dagelijks je bestellingen. Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te versturen.

Wat is de huidige situatie?

Door grote drukte zijn wij beperkt bereikbaar. We doen er alles aan om bestellingen dezelfde of volgende dag te versturen.

Nederland: door drukte zien we vertraging in de levering door PostNL. Dit geldt voor een deel van de zendingen. Houd rekening met een vertraging.

België: onbekende vertraging bij bezorging

Is het nog veilig om een bestelling te te plaatsen en te ontvangen?

Ja, dat kan op een veilige manier. Op dit moment zijn er geen aanwijzingen dat het coronavirus via een pakket overgebracht kan worden.
Volgens het RIVM is het risico op besmetting via post en pakketten heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Wees dus voorzichtig.
Voor onze eigen veiligheid leveren wij de pakketjes zonder contact met andere mensen af bij PostNL.

Bij het in ontvangst nemen van een bestelling adviseren wij direct contact met de bezorger te vermijden. PostNL heeft ook gezorgd dat er niet meer met de hand getekend hoeft te worden voor ontvangst.

Klik hier om de veelgestelde vragen van PostNL te lezen.

Welke maatregelen nemen jullie?

  • Afhalen is tijdelijk niet meer mogelijk
  • Pakketten leveren wij contactloos bij PostNL af
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

2 reacties op “COVID-19 Informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *