Compleet nieuwe website!

Compleet nieuwe website!

Welkom in onze nieuwe webshop! Na meer dan een jaar met de vorige website was het tijd voor een nieuw design. De oude website heeft het goed gedaan, maar wat betreft overzichtelijkheid kon het beter. Dat is de voornaamste reden dat wij besloten hebben de website een compleet nieuw design te geven. In het nieuwe design kunnen de producten overzichtelijker gepresenteerd worden. Dit helpt bij het kiezen uit de verschillende soorten pijltjes en accessoires. Daarnaast biedt het nieuwe design meer ruimte voor uitbreiding van het assortiment.

De komende tijd gaan wij ons richten op deze uitbreiding van het assortiment. Er zijn al een aantal bijzondere nieuwe producten bekend welke binnenkort geplaatst gaan worden, en er zullen er meer volgen. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen die wij toe gaan voegen in de webshop? Houd dan onze Facebook pagina in de gaten. Alle nieuwe producten worden daar aangekondigd.

Wij hebben ons best gedaan op de nieuwe website, maar er kan natuurlijk altijd nog een foutje in zitten. Mocht je iets tegenkomen wat niet klopt dan horen wij dat graag van je! Wil je gewoon laten weten wat je van de nieuwe website vindt? Dan kun je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen, dat stellen wij altijd op prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *